Leefstijlcoaching in Almere

1-op-1 coachtraject Almere

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 10 Almere – Donderdag

Startdatum bij voldoende aanmeldingen Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Edvard Munchweg 31, 1328 MB Almere

Leefstijlcoach Almere

In Almere staat leefstijlcoach Puck klaar om u verder te helpen. Zij helpt u graag om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij RondOm Podotherapeuten, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

In Almere bestaat het CooL programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Puck bij RondOm Podotherapeuten, in Almere. Het programma start altijd met een intake. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Leefstijlcoach Puck helpt u tijdens het gehele programma. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt  waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Almere wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Zorggroep Almere. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier

Ontmoet onze leefstijlcoach in Almere

Ontmoet Puck Mondria, onze leefstijlcoach in Almere

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details