Leefstijlcoaching in Olst

CooL groep 1 Olst – Donderdag

Startdatum 3 oktober 2024 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

1-op-1 coachtraject Olst

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Jan Schamhartstraat 5, 8121 CM Olst

Leefstijlcoach Olst

Wilt u gezonder en fitter worden? In Olst kunt u samen met onze leefstijlcoach Margot werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het CooL programma. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht en wordt gedaan via VIPLive. Wij kunnen u hierbij helpen. De individuele gesprekken vinden plaats bij Ut Huus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Inhoud programma

In Olst begeleid onze leefstijlcoach Margot het CooL programma. Samen met andere deelnemers werken we met z’n allen aan een gezondere leefstijl. Het programma begint met maandelijkse bijeenkomsten, waarbij de basis wordt gelegd. Na acht maanden begint het onderhoudsprogramma, waarbij de groep om de maand bij elkaar komt. Gedurende het programma zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten leert u meer over verschillende delen van uw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen en alles waar u tegenaan loopt. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 – maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 – maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Komt u bij ons in Olst? Dan stelt u samen met Margot een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoedingen

In Olst wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Zorggroep HCDO. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

Bijeenkomsten vinden plaats op donderdag. U kunt uzelf aanmelden via de aanmeldknoppen op deze pagina. In Olst werken wij samen met Zorggroep HCDO Uw huisarts verwijst u gemakkelijk via VIPLive naar ons.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Olst

Ontmoet Margot Lammers, onze leefstijlcoach in Olst

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details