Gorinchem

Leefstijlcoaching in Gorinchem

Einsteinstraat 3A 4207 HW Gorinchem

Leefstijlcoach Gorinchem

Gezond Leefstijlcoaching biedt in Gorinchem het CooL programma aan via de GLI Zuid-Holland Zuid. Laura van Heuven is onze leefstijl in Gorinchem. Voor meer informatie over de GLI in Gorinchem, kunt u terecht op de website van de GLI Zuid-Holland Zuid. Hier staat alle informatie over onze startdata en het aanmeldproces. 

Inhoud programma

Het CooL programma in Gorinchem bestaat uit een basisprogramma van acht maanden en een onderhoudsprogramma van zestien maanden. Bij het basisprogramma heeft u maandelijks groepsbijeenkomsten onder begeleiding van Laura, onze leefstijlcoach in Gorinchem. U heeft ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach om vragen te stellen en u verder te helpen met uw doelen. Na het basisprogramma start het onderhoudsprogramma, waarbij u om de maand een groepsbijeenkomst heeft. Ook dan heeft u individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Op deze manier kunt u om de paar maanden in gesprek gaan met uw leefstijlcoach. Dit helpt om uw doelen scherp voor ogen te houden. 

Eigen doelen

Tijdens de bijeenkomsten worden verschillende onderwerpen besproken. Denk hierbij aan beweging, slaap, voeding, stress, plannen en ontspanning. Onze leefstijlcoach Laura helpt u graag om gezonder en fitter worden. U krijgt de kans om tijdens het programma uw leefstijl in kaart te brengen en aan uw eigen doelen te werken.

Meer weten over het CooL programma?

Ontmoet onze leefstijlcoach in Gorinchem

Ontmoet Thara Maas,
onze leefstijlcoach in Gorinchem.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Gorinchem, Spijkenisse, Brielle, Purmerend, Zoetermeer

Ontmoet Eloïse Sonneveld,
onze leefstijlcoach in Gorinchem en Spijkenisse en Brielle en Purmerend en Zoetermeer.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Best, Gorinchem

Ontmoet Laura van Heuven,
onze leefstijlcoach in Best en Gorinchem.
Agenda groepstrajecten leefstijlcoaching in Gorinchem
Hier vindt u onze groepstrajecten in Gorinchem. Zit het traject waaraan u wilt deelnemen vol? U kunt zich inschrijven op de reservelijst, wij nemen dan contact met u op als er evt. een plek vrijkomt.
Eerstvolgende CooL groepstraject
Momenteel is er nog geen CooL groepstraject gepland in Gorinchem. Als u voor het eerstvolgende traject aanmeldt, plaatsen we u op de wachtlijst en krijgt u het direct te horen wanneer er een traject gepland wordt. Dit zal binnen 6 maanden plaatsvinden.
Geen passend traject gevonden?
Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.