Otterlo

Leefstijlcoaching in Otterlo

CooL groepstraject Otterlo
Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.
Eikenzoom 9, 6731 BH, Otterlo

Leefstijlcoach Otterlo

Olaf is onze enthousiaste leefstijlcoach in Otterlo. Als leefstijlcoach begeleidt hij u bij het verbeteren van uw leefstijl. Dit doet hij aan de hand van het CooL programma. Voor deelname aan het CooL programma is een verwijzing verplicht, uw huisarts of praktijkondersteuner kan u hierbij helpen. U komt in aanmerking voor een verwijzing als u een bepaalde mate van overgewicht heeft. 

Inhoud programma

Het CooL programma in Otterlo bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken vinden plaats in onze ruimte in Huisartsenpraktijk Moret. Het programma start met een intakegesprek, waarbij u en de leefstijlcoach elkaar beter leren kennen. Een beginmeting wordt uitgevoerd, waarbij vragen afgewisseld worden met een meting van uw gewicht en middelomtrek. Het programma is twee jaar lang en bestaat uit zestien groepsbijeenkomsten en acht individuele gesprekken. In de eerste acht maanden ziet u de groep maandelijks, daarna ziet u elkaar om de maand. Verschillende onderwerpen komen aan bod in de bijeenkomsten, waaronder voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

Eigen doelen

Leefstijlcoach Olaf helpt u om aan uw gezondheid te werken. Samen stellen jullie een plan op. U kiest zelf waar u graag aan zou willen werken, met behulp van zelf opgestelde doelen. De leefstijlcoach helpt u om inzicht te krijgen in (on)gezond gedrag en helpt waar nodig om u richting te geven. 

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Otterlo wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Huisartsen Gelderse Vallei. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden leefstijlcoach Otterlo
De volgende groep start bij voldoende aanmeldingen. Bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag aan het eind van de middag. U kunt uzelf aanmelden via de aanmeldknop op deze pagina. 

Ontmoet onze leefstijlcoach in Barneveld, Otterlo, Enschede

Ontmoet Olaf Siegers,
onze leefstijlcoach in Barneveld en Otterlo en Enschede.
Agenda groepstrajecten leefstijlcoaching in Otterlo
Hier vindt u onze groepstrajecten in Otterlo. Zit het traject waaraan u wilt deelnemen vol? U kunt zich inschrijven op de reservelijst, wij nemen dan contact met u op als er evt. een plek vrijkomt.
CooL groepstraject Otterlo
Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.
Geen passend traject gevonden?
Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.