Duo coaching

Bent u al een tijdje op zoek naar een manier om aan uw gezonde leefstijl te werken, maar merkt u dat u samen met iemand anders meer bereikt dan alleen? Voelt u zich gesteund wanneer u samen met een partner, vriend(in) of familielid aan de slag gaat om een gezondere leefstijl na te streven? Dan is onze Duo coaching precies wat u nodig heeft!

Samen staan we sterker, en dat geldt ook voor het behalen van uw gezondheidsdoelen. In ons Duo coaching programma kunt u samen met uw gekozen partner de kennis die u opdoet delen, elkaar ondersteunen en motiveren op momenten dat het nodig is. Samen stappen zetten richting uw doelen en deze successen vieren geeft een extra dimensie aan uw gezamenlijke reis naar een gezondere leefstijl. De coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden. U bepaalt wat u het fijnst vindt.

Kosteloos kennismaken

Voordat u een beslissing neemt, kunt u een gratis kennismakingsgesprek met een van onze coaches plannen. Op deze manier kunt u ons eerst leren kennen en al uw vragen stellen voordat u aan uw reis naar een gezondere leefstijl begint! Klaar om samen deze mooie uitdaging aan te gaan? Bekijk de voordelen van onze Duo coaching en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

De voordelen van dit traject

🌟 60% korting voor de 2e persoon.

🌟 Coachgesprekken van 70 minuten in plaats van 50 minuten in vergelijking met het 1-op-1 coachtraject.

🌟 Tussentijds contact van 15 minuten in plaats van 10 minuten in vergelijking met het 1-op-1 coachtraject.

Wilt u zich aanmelden voor Duo coaching? Bekijk dan de pakketten hieronder en meldt u aan via de aanmeldknop.

Onze duo coaching pakketten

Basis pakket

Maak een vliegende start met ons Basis pakket! Met dit pakket krijgt u niet alleen de tools om uw doelen te bereiken, maar ook drie keer tussendoor online of telefonisch contact met uw leefstijlcoach. Bespreek uw vooruitgang, vier uw successen en identificeer samen verbeterpunten.

Basis pakket

2 tot 3 maanden

€545 (inclusief 60% korting voor de 2e persoon)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 3 coachgesprekken van 70 minuten
 • 3 keer tussentijds contact van 15 minuten
 • 2 gratis werkboeken Gezond Leefstijlcoaching

Medium pakket

Met het Medium pakket gaat u gedurende drie tot vijf maanden aan de slag met één van onze leefstijlcoaches. Dit pakket bevat vijf vervolggesprekken, met daarnaast vijf keer tussentijds contact. Samen met jullie coach verkennen jullie wat goed gaat en waar nog ruimte is voor verbetering.

Medium pakket

3 tot 5 maanden

€805 (inclusief 60% korting voor de 2e persoon)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 5 coachgesprekken van 70 minuten
 • 5 keer tussentijds contact van 15 minuten
 • 2 gratis werkboeken Gezond Leefstijlcoaching

Intensief pakket

Wilt u samen liever toch een langer traject instappen? Dan hebben we het Intensief pakket, een traject van vier tot zeven maanden waarbij u nauw samenwerkt met een van onze ervaren leefstijlcoaches. Dit uitgebreide traject is ontworpen om gedragsverandering op lange termijn te ondersteunen.

Intensief pakket

4 tot 7 maanden

€1055 (inclusief 60% korting voor de 2e persoon)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 7 coachgesprekken van 70 minuten
 • 7 keer tussentijds contact van 15 minuten
 • 2 gratis werkboeken Gezond Leefstijlcoaching

Wilt u graag individuele coaching, maar weet u niet goed wat het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen u dan verder helpen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details