Leefstijlcoaching in  Spijkenisse

1-op-1 coachtraject Spijkenisse

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 8 Spijkenisse – Donderdag

Startdatum 3 oktober Aanvang 14:15

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

CooL groep 7 Spijkenisse – Donderdag

Startdatum 3 oktober Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

Oberonweg 1, 3208 PE Spijkenisse

Lenteakker 3, 3206 TB Spijkenisse

Leefstijlcoach Spijkenisse

In Spijkenisse staat leefstijlcoach Thara klaar om u verder te helpen. Zij helpt u graag om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. 

Inhoud programma

In Spijkenisse bestaat het CooL programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Eloïse in Gezondheidscentrum Oberonweg. Het programma start altijd met een intake. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. De eerste acht maanden zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Daarna ziet u de rest van de groep om de maand. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 tot maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 tot maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Leefstijlcoach Thara helpt u tijdens het gehele programma. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt  waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Spijkenisse wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Cohaesie. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

De eerstvolgende groep start bij voldoende aanmeldingen. Bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag aan het eind van de middag. U kunt uzelf aanmelden via de aanmeldknop op deze pagina. De huisarts kan u digitaal verwijzen naar ons via VIPLive.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Spijkenisse

Ontmoet Thara Maas, onze leefstijlcoach in Spijkenisse

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details