Over ons

Gezond Leefstijlcoaching is opgericht met één gezamenlijk doel: Nederland en haar bewoners gezonder maken. Dit doen wij door onze enthousiaste en betrokken leefstijlcoaches de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn; mensen helpen. Dagelijks zet iedere leefstijlcoach zich in om mensen te helpen bij het vinden van hun route. Een route naar een gezonder leven. Een gezonder leven met minder stress en pijn en met meer geluk en zelfvertrouwen. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit van leven.

Ons team gelooft in de kracht, kennis en kunde van ieder mens. Bij leefstijlcoaching draait het erom dat die kracht, kennis en kunde allemaal geactiveerd wordt. Genoeg mensen weten wat gezond en ongezond is. De motivatie om gezonder te worden is vaak ook aanwezig. Maar het kan lastig zijn om door de bomen het bos te zien en overzicht te houden. Onze leefstijlcoaches weten hier raad mee. Ze helpen bij het creëren van overzicht en bij het zoeken van richting. Waar wilt u aan werken en hoe kunt u dat het beste aanpakken? Daarnaast is ieder mens anders. Wij geloven niet in een ‘one size fits all’ methode. Daarom kijken wij mee naar uw wensen, doelen en obstakels. Op deze manier helpen wij u om uw eigen route te vinden én te bewandelen. Stap voor stap.

Meet the team

Dit is het team achter Gezond Leefstijlcoaching. Samen zorgen zij ervoor dat het hele proces achter de leefstijltrajecten soepel verloopt. Zo kunnen onze leefstijlcoaches doen waar zij goed in zijn; coachen. 

Marly van Gestel

Zorggroepen en verzekeraars

Ellen Nuijten

Coördinatie en beleid

Miranda van Mol

Onderwijs en ontwikkeling

Sarah Burghard

Communicatie & marketing

Fabian Rood

Manager

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details