Voor wie?

Voor wie is leefstijlcoaching geschikt?

Een leefstijlcoach is iets voor u wanneer u blijvend een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen. Daarbij focust de coach zich op gezond eten, voldoende bewegen en op tijd ontspannen en uw rust pakken. Afhankelijk van welke obstakels u ervaart, werkt een leefstijlcoach samen met u aan onder andere uw motivatie, uw valkuilen, het vergroten van uw wilskracht, het veranderen van oude gewoontes en het voorkomen van terugval. Op die manier coacht een leefstijlcoach u stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar u zichzelf goed bij voelt, die bij u past en voor u werkt.

Heeft u verschillende diëten geprobeerd, maar blijft het gewenste resultaat altijd achterwege? Of lukt het u wel om uw streefgewicht te behalen, maar lukt het niet om dit gewicht vast te houden? Dit heeft allemaal te maken met uw gewoontes.

Bij leefstijlcoaching leggen wij de focus op het veranderen van uw gewoontes. We willen van onbewuste, ongezonde gewoontes naar bewuste, gezonde gewoontes. Daarvoor zullen we eerst aan de slag gaan met uw bewustwording. Het doel is om bewust te worden van uw ongezonde gewoontes. Wat zijn uw ongezonde gewoontes? Waarom heeft u deze? Wat is de prikkel die zorgt dat u het ongezonde gedrag vertoont? Door hier meer over te leren, kunt u deze gewoontes gemakkelijker veranderen.

Nadat u meer bewustwording heeft, gaan we ook aan de slag met het opbouwen van nieuwe, gezonde gewoontes. U stelt kleine, haalbare doelen op en bedenkt zelf de stappen die u gaat zetten om deze doelen te behalen. Een leefstijlcoach kan u hierbij helpen. Kleine, haalbare doelen vergroten de kans op resultaat. En resultaat vergroot weer de motivatie. Zo blijft u gemotiveerd om nieuwe, kleine, haalbare doelen op te stellen. Stap voor stap werkt u dan toe naar een gezondere leefstijl. Dit kost tijd, maar het levert u op de lange termijn veel op. Daarom duren onze leefstijlprogramma’s 2 jaar.

Meer weten over de programma’s? Lees hier meer over het CooL programma, het BeweegKuur programma of SLIMMER programma.

Of wilt u weten waar u allemaal terecht kunt bij ons? Kijk dan op onze locatiepagina.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details