Leefstijlcoaching in  Veenendaal

1-op-1 coachtraject Veenendaal

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Nijverheidslaan 3a, 3903 AL Veenendaal

Leefstijlcoach Veenendaal

Wilt u gezonder en fitter worden? Doet u dit graag met een geboren en getogen Veenendaler? Fabian, onze leefstijlcoach in Veenendaal, helpt u om te werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het BeweegKuur programma. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht. Wij kunnen u hierbij helpen. De individuele gesprekken vinden plaats in Gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan 3a. Dit is in de kamer van RondOm Podotherapeuten

Inhoud programma

In Veenendaal wordt het BeweegKuur programma begeleid door onder andere onze leefstijlcoach Fabian. Wij werken in Veenendaal vanuit de Eerselijns Samenwerking Veenendaal (ESV). Samen met andere zorgverleners, waaronder diëtisten, fysiotherapeuten en leefstijlcoaches helpen wij u met het verbeteren van uw gezondheid.

U gaat, individueel én samen met andere deelnemers, werken  aan een gezondere leefstijl. Het programma bestaat in Veenendaal uit een intakegesprek met de leefstijlcoach, de diëtist en de fysiotherapeute. Daarnaast heeft u in twee jaar tijd acht bijeenkomsten over voeding en beweging. De diëtist en fysiotherapeut zijn afwisselend bij deze bijeenkomsten aanwezig. Met de leefstijlcoach heeft u iedere zes tot acht weken een coachgesprek. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen en waar u tegenaan loopt. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

Eigen doelen

Komt u bij ons in Veenendaal? Dan stelt u samen met leefstijlcoach Fabian een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het BeweegKuur Programma?

Vergoeding

In Veenendaal wordt het BeweegKuur programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met de Eerstelijns Samenwerking Veenendaal. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

De volgende groep start bij voldoende aanmeldingen. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar de Eerstelijns Samenwerking Veenendaal. Dit gaat digitaal, via VIPLive. Na aanmelding komt u op de wachtlijst terecht. Eén van de leefstijlcoaches, die bij Eerstelijns Samenwerking Veenendaal zijn aangesloten, neemt vervolgens contact met u op. Dit kan Fabian (van onze organisatie) zijn, maar ook een leefstijlcoach van een andere organisatie in Veenendaal. 

Ontmoet onze leefstijlcoach in Veenendaal

Ontmoet Fabian Rood, onze leefstijlcoach in Veenendaal

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details