Leefstijlcoaching in  Bunschoten-Spakenburg

1-op-1 coachtraject Bunschoten

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 6 Bunschoten-Spakenburg – Woensdag

Startdatum 9 oktober 2024 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Chopinstraat 1, 3752 HR Bunschoten-Spakenburg

Leefstijlcoach Bunschoten-Spakenburg

Leefstijlcoach Fleur staat met enthousiasme klaar om u te begeleiden in Bunschoten-Spakenburg. Als leefstijlcoach begeleidt zij u bij het verbeteren van uw leefstijl. Dit doet hij aan de hand van het CooL programma. Voor deelname aan het CooL programma is een verwijzing verplicht, uw huisarts of praktijkondersteuner kan u hierbij helpen. U komt in aanmerking voor een verwijzing als u een bepaalde mate van overgewicht heeft.

Inhoud programma

Het CooL programma in Bunschoten-Spakenburg bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken vinden plaats in Gezondheidscentrum Scala Medica. Het programma start met een intakegesprek, waarbij u en de leefstijlcoach elkaar beter leren kennen. Een beginmeting wordt uitgevoerd, waarbij vragen afgewisseld worden met een meting van uw gewicht en middelomtrek. Het programma is twee jaar lang en bestaat uit zestien groepsbijeenkomsten. In de eerste acht maanden ziet u de groep maandelijks, daarna ziet u elkaar om de maand. Verschillende onderwerpen komen aan bod in de bijeenkomsten, waaronder voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 tot maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 tot maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Samen met leefstijlcoach Fleur stelt u een plan op om aan uw gezondheid te werken. U kiest zelf waar u graag aan zou willen werken, met behulp van zelf opgestelde doelen. De leefstijlcoach helpt u om inzicht te krijgen in (on)gezond gedrag en helpt waar nodig om u richting te geven. 

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Bunschoten-Spakenburg wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Huisartsen Eemland. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal verwijzen via Portavita.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Bunschoten-Spakenburg

Ontmoet Fleur Schouten, onze leefstijlcoach in Bunschoten-Spakenburg

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details