Leefstijlcoaching in  Bunschoten-Spakenburg

CooL groep 5 Bunschoten-Spakenburg – Woensdag

Startdatum 29 november 2023 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

Chopinstraat 1, 3752 HR Bunschoten-Spakenburg

Leefstijlcoach Bunschoten-Spakenburg

Leefstijlcoach Fleur staat met enthousiasme klaar om u te begeleiden in Bunschoten-Spakenburg. Als leefstijlcoach begeleidt zij u bij het verbeteren van uw leefstijl. Dit doet hij aan de hand van het CooL programma. Voor deelname aan het CooL programma is een verwijzing verplicht, uw huisarts of praktijkondersteuner kan u hierbij helpen. U komt in aanmerking voor een verwijzing als u een bepaalde mate van overgewicht heeft. Kijk in de agenda van Bunschoten-Spakenburg voor alle data en om u aan te melden.

Inhoud programma

Het CooL programma in Bunschoten-Spakenburg bestaat uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken vinden plaats in Gezondheidscentrum Scala Medica. Het programma start met een intakegesprek, waarbij u en de leefstijlcoach elkaar beter leren kennen. Een beginmeting wordt uitgevoerd, waarbij vragen afgewisseld worden met een meting van uw gewicht en middelomtrek. Het programma is twee jaar lang en bestaat uit zestien groepsbijeenkomsten en acht individuele gesprekken. In de eerste acht maanden ziet u de groep maandelijks, daarna ziet u elkaar om de maand. Verschillende onderwerpen komen aan bod in de bijeenkomsten, waaronder voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

Eigen doelen

Samen met leefstijlcoach Fleur stelt u een plan op om aan uw gezondheid te werken. U kiest zelf waar u graag aan zou willen werken, met behulp van zelf opgestelde doelen. De leefstijlcoach helpt u om inzicht te krijgen in (on)gezond gedrag en helpt waar nodig om u richting te geven. 

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Bunschoten-Spakenburg wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Huisartsen Eemland. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Bunschoten-Spakenburg

Ontmoet Fleur Schouten, onze leefstijlcoach in Bunschoten-Spakenburg

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details