Leefstijlcoaching in  Eindhoven

1-op-1 coachtraject Eindhoven

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 5 Eindhoven – Dinsdag

Startdatum 2 juli 2024 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 4 Eindhoven – Maandag

Startdatum 19 februari 2024 Aanvang 19:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

1e Wilakkersstraat 50, 5614 BJ Eindhoven

Leefstijlcoach Eindhoven

Wilt u gezonder en fitter worden? In Eindhoven kunt u samen met onze leefstijlcoaches Birgit en Janine werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het CooL programma. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht. Wij kunnen u hierbij helpen. De individuele gesprekken vinden plaats bij RondOm Podotherapeuten aan de 1e Wilakkersstraat 50. 

Inhoud programma

In Eindhoven begeleid onze leefstijlcoach het CooL programma. Samen met andere deelnemers werken we met z’n allen aan een gezondere leefstijl. Het programma begint met maandelijkse bijeenkomsten, waarbij de basis wordt gelegd. Na acht maanden begint het onderhoudsprogramma, waarbij de groep om de maand bij elkaar komt. Gedurende het programma zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten leert u meer over verschillende delen van uw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen en alles waar u tegenaan loopt. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 – maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 – maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Komt u bij ons in Eindhoven? Dan stelt u samen met Birgit of Janine een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Eindhoven wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Post-Z. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

Bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond. U kunt uzelf aanmelden via de aanmeldknoppen op deze pagina. In Eindhoven werken wij samen met Post-Z. Uw huisarts verwijst u via VIPLive naar Post-Z, waarbij u vervolgens kunt kiezen voor één van onze groepen. Post-Z koppelt uw verwijzing aan onze praktijk, zodat wij de juiste gegevens ontvangen.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Eindhoven

Ontmoet Janine Engels, onze leefstijlcoach in Eindhoven

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Eindhoven

Ontmoet Birgit Paling, onze leefstijlcoach in Eindhoven

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details