Leefstijlcoaching in  Barneveld

1-op-1 coachtraject Barneveld

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 3 Barneveld – Woensdag

Startdatum 22 november 2023 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

Bouwheerstraat 1a, 3772 AL Barneveld

Leefstijlcoach Barneveld

In Barneveld kunt u terecht bij leefstijlcoach Olaf. Gezond Leefstijlcoaching biedt in Barneveld het CooL programma aan. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van onze leefstijlcoach in Barneveld? Kijk onderaan op onze pagina over het CooL programma voor de vergoedingen

Inhoud programma

Het CooL programma bestaat uit twee onderdelen: het basisprogramma (acht maanden) en het onderhoudsprogramma (zestien maanden). Het 2-jarige programma bestaat uit individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Dit doet u allemaal samen met onze leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten zijn andere deelnemers van het CooL programma aanwezig. Tijdens deze groepsbijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan beweging, voeding, slaap, gewoonteverandering en tijdmanagement. Het programma start met een intake. De leefstijlcoach leert u zo beter kennen. Tijdens de intake wordt uw huidige gezondheid in kaart gebracht, door enkele vragen te beantwoorden en uw gewicht en middelomtrek te meten. De individuele gesprekken vinden plaats bij Fysio Barneveld op de Bouwheerstraat 1a.

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 – maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 – maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Tijdens het CooL programma brengt u samen met de leefstijlcoach uw leefstijl in kaart. U stel een plan op om uw gezondheid te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van afvallen, gezonde voeding, bewegen, stoppen met roken of minderen met alcohol. Hierbij geeft de leefstijlcoach u inzicht in risicogedrag en mogelijke obstakels. Gedurende het hele traject motiveert de leefstijlcoach u om uw doelen te behalen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Barneveld wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Huisartsen Eemland. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Barneveld

Ontmoet Olaf Siegers, onze leefstijlcoach in Barneveld

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details