Leefstijlcoaching in Hellendoorn

CooL groep 1 Hellendoorn – Donderdag

Startdatum november 2024 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

1-op-1 coachtraject Hellendoorn

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Ommerweg 13A, 7447 RA Hellendoorn

Leefstijlcoach Hellendoorn

Wilt u gezonder en fitter worden? In Hellendoorn kunt u samen met onze leefstijlcoach Puck werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het CooL programma. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht en wordt gedaan via ZorgDomein. Wij kunnen u hierbij helpen. De individuele gesprekken vinden plaats bij Ommerweg 13A in Hellendoorn.

Inhoud programma

In Hellendoorn begeleid onze leefstijlcoach Puck het CooL programma. Samen met andere deelnemers werken we met z’n allen aan een gezondere leefstijl. Het programma begint met maandelijkse bijeenkomsten, waarbij de basis wordt gelegd. Na acht maanden begint het onderhoudsprogramma, waarbij de groep om de maand bij elkaar komt. Gedurende het programma zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten leert u meer over verschillende delen van uw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen en alles waar u tegenaan loopt. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 – maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 – maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Komt u bij ons in Hellendoorn? Dan stelt u samen met Puck een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoedingen

In Hellendoorn wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

Bijeenkomsten vinden plaats op donderdag. U kunt uzelf aanmelden via de aanmeldknoppen op deze pagina. In Hellendoorn werken wij samen met alle zorgverzekeraars. Uw huisarts verwijst u gemakkelijk via ZorgDomein naar ons.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Hellendoorn

Ontmoet Puck Mondria, onze leefstijlcoach in Hellendoorn

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details