1-op-1 leefstijlcoaching

Individuele trajecten

Bij individuele leefstijlcoaching hebben wij 100% de aandacht voor u. We begeleiden u naar een gezondere leefstijl op een manier die bij u past. Samen kijken we naar de doelen die u graag wilt bereiken. Vervolgens stellen we samen een leefstijlplan op. Dit leefstijlplan is persoonlijk en past bij u. Zo vergroten wij de kans dat u uw doelen gaat halen. 

U kunt meerdere trajecten bij ons volgen. We hebben het Basis pakket, het Medium pakket en het Intensief pakket. U kunt ook losse coachgesprekken voeren met een van onze coaches. Deze zijn vooral effectief als u bij ons al bekend bent, bijvoorbeeld via de GLI.

De coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden. U bepaalt wat u het fijnst vindt. Daarnaast kan de coaching ook samen met uw vriend, vriendin, partner of familielid gedaan worden. Lees hieronder meer.

Wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze coaches? Meld u aan voor één van de pakketten en wij nemen contact met u op om de aanmelding te bespreken.

Basis pakket – 2 tot 3 maanden

Bij het Basis pakket krijgt u de kans om een vliegende start te maken met uw nieuwe, gezondere leefstijl. U heeft een kennismakingsgesprek met één van onze leefstijlcoaches en vervolgens heeft u drie vervolggesprekken. Daarnaast heeft u tussendoor drie keer online/telefonisch contact met uw coach. Tijdens de coachgesprekken kijken we naar uw vooruitgang. We bespreken samen wat al goed ging én wat nog beter kan. Oplossingen voor eventuele obstakels worden in kaart gebracht. Hier gaat u vervolgens zelf weer mee aan de slag. 

Basis pakket

2 tot 3 maanden

€384,40 (2,5% korting)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 3 coachgesprekken van 50 minuten
 • 3 keer tussentijds contact van 10 minuten
 • 1 gratis Werkboek Gezond Leefstijlcoaching

Medium pakket – 3 tot 5 maanden

Bij het Medium pakket gaat u drie tot vijf maanden aan de slag met één van onze leefstijlcoaches. Waarom meerdere maanden? Gedragsverandering gebeurt niet van de ene op de andere dag. Na een kennismakingsgesprek gaat u aan de slag met verschillende opdrachten én met uw eigen opgestelde doelen. Samen met uw leefstijlcoach bespreekt u waar voor u de winst zit. Zo wordt het traject aangepast op uw wensen en op uw persoonlijke situatie. U heeft vijf vervolggesprekken met uw leefstijlcoach en daarnaast heeft u tussendoor vijf keer online/telefonisch contact met uw coach.. Op deze manier is er voldoende ruimte voor reflectie op uw handelen. Wat gaat al goed? Waar kunt u nog stappen zetten? Samen met uw leefstijlcoach gaat u hiermee aan de slag. 

Medium pakket

3 tot 5 maanden

€569.96 (5% korting)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 5 coachgesprekken van 50 minuten
 • 5 keer tussentijds contact van 10 minuten
 • 2 gratis Werkboeken Gezond Leefstijlcoaching

Intensief pakket – 4 tot 7 maanden

Bij het Intensief pakket gaat u vier tot zeven maanden aan de slag met één van onze leefstijlcoaches. Zo heeft u extra lang de tijd om aan de slag te gaan met uw nieuwe leefstijl. Na een kennismakingsgesprek gaat u aan de slag met verschillende opdrachten én met uw eigen opgestelde doelen. Samen met uw leefstijlcoach bespreekt u waar voor u de winst zit. Zo wordt het traject aangepast op uw wensen en op uw persoonlijke situatie. U heeft zeven vervolggesprekken met uw leefstijlcoach en daarnaast heeft u tussendoor ook zeven keer online/telefonisch contact met uw coach. Op deze manier is er voldoende ruimte voor reflectie op uw handelen. Wat gaat al goed? Waar kunt u nog stappen zetten? Samen met uw leefstijlcoach gaat u hiermee aan de slag. 

Intensief pakket

4 tot 7 maanden

€745,23 (7,5% korting)

 • Intakegesprek van 50 minuten
 • 7 coachgesprekken van 50 minuten
 • 7 keer tussentijds contact van 10 minuten
 • 2 gratis Werkboeken Gezond Leefstijlcoaching

Duo coaching

Heeft u er een hekel aan om dingen alleen te doen? Vindt u het fijn om samen met uw vriend, vriendin, partner of familielid aan uw leefstijl te werken? U kunt bovenstaande 1-op-1 pakketten ook als Duo pakket aanschaffen. U ontvangt dan de volgende voordelen:

 • 60% korting voor de 2e persoon.
 • Samen aan de slag: een grotere kans op succes
 • Coachgesprekken van 70 minuten in plaats van 50 minuten
 • Tussentijds contact van 15 minuten in plaats van 10 minuten

Duo coaching

Onderstaande tarieven gelden voor Duo coaching

 • Basis pakket: €543,18
 • Medium pakket: €806,09
 • Intensief pakket: €1054,43

Losse coachgesprekken

Volgt u bij ons de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI)? Of heeft u deze gevolgd? Wilt u graag nog extra samenwerken met uw leefstijlcoach en heeft u nog niet alle doelen bereikt die u wilt bereiken? Met een los coachgesprek kunt u nog een extra gesprek inplannen met uw leefstijlcoach, zonder een intakegesprek. Uw leefstijlcoach kent u namelijk al goed. Zo kunt u verder werken aan uw doelen én heeft u nog steeds een leefstijlcoach als stok achter de deur. 

Heeft u geen GLI bij ons gevolgd? Dan verwijzen we u graag naar onze andere individuele trajecten.

Los coachgesprek

Per gesprek

€85,71

 • 1 extra coachgesprek van 50 minuten
bak met eten

Wilt u graag individuele coaching, maar weet u niet goed wat het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij kunnen u dan verder helpen.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details