Leefstijlcoaching in  Purmerend

CooL groep 9 Purmerend – Donderdag

Startdatum 6 juli 2023 Aanvang 14:15

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

CooL groep 10 Purmerend – Maandag

Startdatum 18 september 2023 Aanvang 16:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

Melbournestraat 2F, 1448 NH Purmerend

Leefstijlcoach Purmerend

In Purmerend kunt u bij Gezond Leefstijlcoaching werken aan uw leefstijl door middel van het CooL programmaAmberDavid en Nicolien zijn onze leefstijlcoaches in Purmerend, helpen u graag verder. Het CooL programma wordt vergoed vanuit de zorgverzekering. U heeft wel een verwijzing van de huisarts of praktijkondersteuner nodig. Weten of u in aanmerking komt? In de agenda van Purmerend staan alle data en kunt u zich aanmelden.

Inhoud programma

In Purmerend is het CooL programma opgebouwd uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach in Gezondheidscentrum de Weidevenne. Het programma start met een intake en een beginmeting. Tijdens dit gesprek leert de leefstijlcoach u beter kennen en kijken we of u gemotiveerd bent voor het programma. Na het intakegesprek gaat het programma beginnen met de eerste groepsbijeenkomst. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. De eerste acht maanden ziet u de groep maandelijks, daarna ziet u elkaar om de maand. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress.  Op deze manier leren we allemaal meer over belangrijke onderwerpen die een rol spelen bij een gezonde leefstijl.

Eigen doelen

Samen met de leefstijlcoach stelt u uw eigen doelen op en bepaalt u waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Purmerend wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Purmerend

Ontmoet Nicolien Berkenbos, onze leefstijlcoach in Purmerend

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Purmerend

Ontmoet David Stüssgen, onze leefstijlcoach in Purmerend

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Purmerend

Ontmoet Amber Buffel, onze leefstijlcoach in Purmerend

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details