Leefstijlcoaching in  Valkenswaard

1-op-1 coachtraject Valkenswaard

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 4 – Valkenswaard – Vrijdag

Startdatum 6 september 2024 Aanvang 09:15

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 3 – Valkenswaard – Vrijdag

Startdatum 5 april 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Peperstraat 12, 5554 EJ Valkenswaard

Leefstijlcoach Valkenswaard

In Valkenswaard kunt u terecht bij leefstijlcoach Janine. Gezond Leefstijlcoaching biedt in Valkenswaard het CooL programma aan. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wij bieden het programma aan op onze locatie bij Fysiotherapie NP.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van onze leefstijlcoach in Valkenswaard? Kijk onderaan op onze pagina over het CooL programma voor de vergoedingen

Inhoud programma

Het CooL programma bestaat uit twee onderdelen: het basisprogramma (acht maanden) en het onderhoudsprogramma (zestien maanden). Het 2-jarige programma bestaat uit individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Dit doet u allemaal samen met onze leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten zijn andere deelnemers van het CooL programma aanwezig. Tijdens deze groepsbijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan beweging, voeding, slaap, gewoonteverandering en tijdmanagement. In totaal vinden er zestien groepsbijeenkomsten en acht individuele gesprekken plaats. Het programma start met een intake. De leefstijlcoach leert u zo beter kennen. Tijdens de intake wordt uw huidige gezondheid in kaart gebracht, door enkele vragen te beantwoorden en uw gewicht en middelomtrek te meten. De individuele gesprekken vinden plaats bij Fysiotherapie NP op de Peperstraat 12.

Eigen doelen

Tijdens het CooL programma brengt u samen met de leefstijlcoach uw leefstijl in kaart. U stel een plan op om uw gezondheid te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van afvallen, gezonde voeding, bewegen, stoppen met roken of minderen met alcohol. Hierbij geeft de leefstijlcoach u inzicht in risicogedrag en mogelijke obstakels. Gedurende het hele traject motiveert de leefstijlcoach u om uw doelen te behalen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Valkenswaard wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Post-Z. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. In Valkenswaard werken wij samen met Post-Z. Uw huisarts verwijst u via VIPLive naar Post-Z, waarbij u vervolgens kunt kiezen voor één van onze groepen. Post-Z koppelt uw verwijzing aan onze praktijk, zodat wij de juiste gegevens ontvangen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Valkenswaard

Ontmoet Janine Engels, onze leefstijlcoach in Valkenswaard

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details