Leefstijlcoaching in  Brielle

CooL groep 4 Brielle – Woensdag

Startdatum 23 augustus 2023 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Amer 3, 3232 HA Brielle

Leefstijlcoach Brielle

In Brielle staat leefstijlcoach Ruben klaar om u verder te helpen. Hij helpt u graag om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij Fysio-Brielle, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

In Brielle bestaat het CooL programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Ruben bij Fysio-Brielle. Het programma start altijd met een intake. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. De eerste acht maanden zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Daarna ziet u de rest van de groep om de maand. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

Eigen doelen

Leefstijlcoach Ruben helpt u tijdens het gehele programma. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt  waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Brielle wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Zorggroep Haringvliet. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier

Ontmoet onze leefstijlcoach in Brielle

Ontmoet Ruben Ostijn, onze leefstijlcoach in Brielle

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details