Leefstijlcoaching in  Brielle

CooL groep 5 Brielle – Woensdag

Startdatum 11 september Aanvang 14:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

1-op-1 coachtraject Brielle

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

BeweegKuur groep 1 Brielle – Woensdag

Startdatum 27 maart 2024 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

Amer 3, 3232 HA Brielle

Leefstijlcoach Brielle

In Brielle staat leefstijlcoach Julia klaar om u verder te helpen. Zij helpt u graag om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL-programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij Fysio-Brielle, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

Het CooL programma is in Brielle opgebouwd uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Julia. Het programma begint altijd met een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats met de leefstijlcoach. Jullie leren elkaar beter kennen en de motivatie voor het programma wordt besproken. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. In maand 1 tot en met maand 8 is er één keer per maand een themabijeenkomst. Daarna zijn de bijeenkomsten één keer per twee maanden. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 tot maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 tot maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Leefstijlcoach Julia begeleidt u tijdens het gehele programma. Samen stellen jullie uw eigen doelen op. U bepaalt zelf wat u belangrijk vindt. De leefstijlcoach helpt meedenken met u. Hij kijkt bijvoorbeeld of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Brielle wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Zorggroep Haringvliet. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal naar ons verwijzen via VIPLive.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier

Ontmoet onze leefstijlcoach in Brielle

Ontmoet Julia Schuiling, onze leefstijlcoach in Brielle

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Brielle

Ontmoet Ruben Ostijn, onze leefstijlcoach in Brielle

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details