Leefstijlcoaching in  Rotterdam (centrum)

1-op-1 coachtraject Rotterdam

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

BeweegKuur Rotterdam

Persoonlijke coaching en bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

1e Middellandstraat 105B, 3021 BD Rotterdam

Leefstijlcoach Rotterdam (centrum)

Onze leefstijlcoach in Rotterdam is Thara. Met behulp van het BeweegKuur programma helpt zij u graag verder. Het doel van dit programma is om een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Het is een tweejarig programma wat volledig vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats in Gezondheidscentrum Middelland

Inhoud programma

In Rotterdam werken wij met het BeweegKuur programma samen met een diëtist en een fysiotherapeut. Onze samenwerkingspartners zijn Voedingsadvies Broer en Fysiotherapie Middelland. Onze leefstijlcoach Thara verzorgt hier de intakegesprekken en de coachgesprekken. Zij helpt u met het verbeteren van uw leefstijl. De diëtist helpt u specifiek op het gebied van voeding. De fysiotherapeut kijkt samen met u hoe u het bewegen (beter) kunt oppakken. Naast 1-op-1 gesprekken, heeft u ook groepsbijeenkomsten. Dit is samen met andere deelnemers.  Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

Eigen doelen

Tijdens het gehele programma wordt u begeleid door leefstijlcoach Thara. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt waar u aan gaat werken. Samen bepalen jullie of de doelen realistisch zijn en of er aanvullende hulp nodig is. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het BeweegKuur programma?

Vergoedingen

In Rotterdam wordt het BeweegKuur programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Rijnmond Dokters. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

U kunt zich aanmelden voor het BeweegKuur programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal verwijzen naar ons via VIPLive, onder de naam ‘Beweegkuur GLI – GC Middelland, Rotterdam Centrum’. Zonder verwijzing via VIPLive kunt u helaas niet deelnemen. U kunt ieder moment starten met het programma zodra de verwijzing verzonden is.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Rotterdam (centrum)

Ontmoet Thara Maas, onze leefstijlcoach in Rotterdam (centrum)

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details