Leefstijlcoaching in  Dordrecht

1-op-1 coachtraject Dordrecht

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 7 Dordrecht – Vrijdag – aanmelden via https://www.gli-zhz.nl/groepen

Startdatum 12 april 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Vol

Blaauwweg 55, 3328 XN Dordrecht

Leefstijlcoach Dordrecht

Thara, één van onze leefstijlcoaches, is onze drijvende kracht in Dordrecht. Zij helpt u graag om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij Fysique Fysiotherapie aan de Blaauwweg, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

In Dordrecht bestaat het CooL programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Thara. Het programma start altijd met een intake. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. Iedere keer als de groep samenkomt bespreken wij een thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. De eerste acht maanden zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Daarna ziet u de rest van de groep om de maand. 

Eigen doelen

Leefstijlcoach Thara begeleidt u tijdens het gehele programma. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Dordrecht wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met GLI Zuid-Holland Zuid. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal verwijzen naar GLI Zuid-Holland Zuid. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Dordrecht

Ontmoet Thara Maas, onze leefstijlcoach in Dordrecht

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details