Leefstijlcoaching in  Bodegraven

BeweegKuur groep 7 Bodegraven

Startdatum Eind 2023 / Begin 2024

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

BeweegKuur groep 6 Bodegraven

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Stationsplein 5, 2411 EH Bodegraven

BeweegKuur

Per maart 2022 bieden wij in Bodegraven het BeweegKuur GLI programma aan. Dit doen wij in samenwerking met Sport en Welzijn Bodegraven-ReeuwijkFysio on the Move en Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond. Bij dit programma wordt u begeleid door een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist. In 2 jaar tijd werkt u toe naar een gezondere leefstijl. Voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning komen allemaal aan bod. Meer weten over de BeweegKuur GLI? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Leefstijlcoach Bodegraven

Wilt u gezonder en fitter worden? In Bodegraven kunt u, samen met onze leefstijlcoach Fabian, werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het CooL programma. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht. De individuele gesprekken vinden plaats bij Het Zorgstation in Bodegraven. 

Inhoud programma

In Bodegraven wordt het CooL programma begeleid door onze leefstijlcoach Fabian. Samen met andere deelnemers werken we met z’n allen aan een gezondere leefstijl. Het programma begint met maandelijkse bijeenkomsten, waarbij de basis wordt gelegd. Na acht maanden begint het onderhoudsprogramma, waarbij de groep om de maand bij elkaar komt. Gedurende het programma zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten leert u meer over verschillende delen van uw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

Eigen doelen

Komt u bij ons in Bodegraven? Dan stelt u samen met Fabian een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Bodegraven wordt het BeweegKuur programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor contracten met verschillende zorgverzekeraars. Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig om deel te kunnen nemen. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Bodegraven

Ontmoet Fabian Rood, onze leefstijlcoach in Bodegraven

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details