Leefstijlcoaching in  Bodegraven

BeweegKuur groep 9 Bodegraven (ma + woe)

Startdatum september / oktober Aanvang 16:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

BeweegKuur groep 8 Bodegraven (ma + woe)

Startdatum juni 2024 Aanvang 16:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Stationsplein 5, 2411 EH Bodegraven

Leefstijlcoach Bodegraven

Wilt u gezonder en fitter worden? In Bodegraven kunt u, samen met onze leefstijlcoach Fabian, werken aan uw gezondheid. Dit doet u met het BeweegKuur GLI programma. Wij bieden het programma aan in samenwerking met Fysio on the Move en Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond. Bij dit programma wordt u begeleid door een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist. In 2 jaar tijd werkt u toe naar een gezondere leefstijl. Voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning komen allemaal aan bod. Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een verwijzing van uw huisarts of praktijkondersteuner is verplicht. De individuele gesprekken met de leefstijlcoach vinden plaats bij Het Zorgstation in Bodegraven. 

Inhoud programma

In Bodegraven wordt het BeweegKuur programma begeleid door onze leefstijlcoach Fabian. Samen met andere deelnemers, een fysiotherapeut en een diëtist werken we met z’n allen aan een gezondere leefstijl.

Het programma begint met een intakegesprek bij de leefstijlcoach. Vervolgens heeft u een adviesgesprek bij de diëtist en bij de fysiotherapeut. Verder bestaat het programma uit groepsbijeenkomsten, die onder leiding staan van één van de drie zorgverleners. Het programma heeft gemiddeld 1 bijeenkomst per maand. De bijeenkomsten met de leefstijlcoach zijn op woensdag. De bijeenkomsten met de fysiotherapeut en de diëtist zijn op maandag.

Gedurende het programma zijn er ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten leert u meer over verschillende delen van uw leefstijl, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Bij de individuele gesprekken krijgt u de kans om dieper in te gaan op uw vragen. Zo helpt de leefstijlcoach u om stap voor stap gezonder te worden.

Het programma bestaat uit de volgende contactmomenten:

  • 1x intake met de leefstijlcoach
  • 1x voedingsplan opstellen met de diëtist
  • 1x beweegplan opstellen met de fysiotherapeut
  • 8x coachgesprek met de leefstijlcaoch
  • 21x groepsbijeenkomst (9x met de leefstijlcoach, 6x met de diëtist en 6x met de fysiotherapeut)

Eigen doelen

Komt u bij ons in Bodegraven? Dan stelt u samen met Fabian een plan op om te werken aan een gezondere leefstijl. U krijgt de kans om te werken aan uw eigen opgestelde doelen. De leefstijlcoach kijkt mee en helpt u om mogelijke obstakels uit de weg te halen.

Meer weten over het BeweegKuur programma?

Vergoeding

In Bodegraven wordt het BeweegKuur programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor contracten met verschillende zorgverzekeraars. Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig om deel te kunnen nemen. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het BeweegKuur programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan digitaal verwijzen naar ons via ZorgDomein.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Bodegraven

Ontmoet Fabian Rood, onze leefstijlcoach in Bodegraven

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details