Leefstijlcoaching in  Leerdam

Lingesteynplantsoen 2a, 4141 GH Leerdam

Leefstijlcoach Leerdam

Thara is onze leefstijlcoach in Leerdam. Zij helpt u hier graag verder om gezonder te worden. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij De Leerdamsche Huisartsenpraktijk Wouters, waar wij een kamer huren. 

Let op: op dit moment starten wij geen nieuwe groepen in Leerdam. U kunt zich aanmelden voor een GLI-programma via via https://www.gli-zhz.nl/groepen.

Inhoud programma

Het CooL programma bestaat in Leerdam uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Thara. Het programma start altijd met een intake. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. Iedere keer als de groep samenkomt bespreken wij een thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. De eerste acht maanden zijn er maandelijkse bijeenkomsten. Daarna ziet u de rest van de groep om de maand. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 tot maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 tot maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Leefstijlcoach Thara begeleidt u tijdens het gehele programma. U stelt samen uw eigen doelen op. U bepaalt waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Leerdam wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met GLI Zuid-Holland Zuid. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal doorverwijzen naar GLI Zuid-Holland Zuid.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Leerdam

Ontmoet Thara Maas, onze leefstijlcoach in Leerdam

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details