Leefstijlcoaching in  Den Haag

CooL groep 6 Den Haag – Donderdag

Startdatum 23 mei 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

CooL groep 5 Den Haag – Donderdag

Startdatum 8 februari 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

CooL groep 4 Den Haag – Donderdag

Startdatum 25 januari 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Glenn Millerhof 5, 2551 JP Den Haag

Leefstijlcoach Den Haag – Loosduinen

Ruben is onze leefstijlcoach in Den Haag. Hij helpt u in de wijk Loosduinen graag met het werken aan uw leefstijl. U doet dit samen met Ruben bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Het programma duurt twee jaar en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Een verwijsbrief is hiervoor verplicht. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij T.I.M. Fysiotherapie Loosduinen, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

Het CooL programma is in Den Haag opgebouwd uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Ruben. Het programma begint altijd met een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats met de leefstijlcoach. Jullie leren elkaar beter kennen en de motivatie voor het programma wordt besproken. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. In maand 1 tot en met maand 8 is er één keer per maand een themabijeenkomst. Daarna zijn de bijeenkomsten één keer per twee maanden. 

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 tot maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 tot maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Leefstijlcoach Ruben begeleidt u tijdens het gehele programma. Samen stellen jullie uw eigen doelen op. U bepaalt zelf wat u belangrijk vindt. De leefstijlcoach helpt meedenken met u. Hij kijkt bijvoorbeeld of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoedingen

In Den Haag wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Hadoks. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal naar ons verwijzen via ZorgDomein.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Den Haag

Ontmoet Julia Schuiling, onze leefstijlcoach in Den Haag

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Den Haag

Ontmoet Ruben Ostijn, onze leefstijlcoach in Den Haag

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details