Inschrijven

Wilt u werken aan uw leefstijl?

Inschrijven
U kunt zich gemakkelijk inschrijven via het invulformulier op deze pagina. Heeft u een locatie gekozen? De groepsbijeenkomsten op deze locatie vinden altijd plaats op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip. De individuele gesprekken worden apart met u ingepland. Voorafgaand aan de startdatum vindt er een intakegesprek plaats, waarin gekeken wordt of het programma voor u geschikt is. Pas na dit gesprek kunt u starten met het programma.
Voorwaarden
Om mee te kunnen doen met het CooL programma is het belangrijk dat u een verwijzing heeft van uw huisarts of praktijkondersteuner. U kunt zich wel alvast inschrijven bij ons, maar zonder verwijzing kunt u niet starten. Heeft u nog geen verwijzing voor het CooL programma of voor een Gecombineerde Leefstijlinterventie? Neem dan contact op met uw huisarts of praktijkondersteuner om dit aan te vragen.
Meer informatie
Wilt u zich nog niet inschrijven omdat u graag eerst meer informatie ontvangt? Dat is geen probleem! In het invulformulier kunt u dit aangeven. In het opmerkingenveld kunt u toelichten waar u graag meer informatie over zou willen ontvangen. Heeft u bepaalde vragen? Dan kunt u deze hier ook alvast stellen.
Velden met een * zijn verplicht