Leefstijlcoaching in  Udenhout

1-op-1 coachtraject Udenhout

Startdatum : Per direct beschikbaar. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de leefstijlcoach.

Persoonlijke coaching gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Meerdere pakketten mogelijk. Niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

CooL groep 1 Udenhout – Woensdag

Startdatum bij voldoende aanmeldingen Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject. Vergoed door de zorgverzekeraar.

Info & aanmelden

Kreitenmolenstraat 26g, 5071 BE Udenhout

Leefstijlcoach Udenhout

In Udenhout kunt u terecht bij leefstijlcoach Manon. Gezond Leefstijlcoaching biedt in Udenhout het CooL programma aan. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van onze leefstijlcoach in Udenhout? Kijk onderaan op onze pagina over het CooL programma voor de vergoedingen

Inhoud programma

Het CooL programma bestaat uit twee onderdelen: het basisprogramma (acht maanden) en het onderhoudsprogramma (zestien maanden). Het 2-jarige programma bestaat uit individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Dit doet u allemaal samen met onze leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten zijn andere deelnemers van het CooL programma aanwezig. Tijdens deze groepsbijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan beweging, voeding, slaap, gewoonteverandering en tijdmanagement. In totaal vinden er zestien groepsbijeenkomsten en acht individuele gesprekken plaats. Het programma start met een intake. De leefstijlcoach leert u zo beter kennen. Tijdens de intake wordt uw huidige gezondheid in kaart gebracht, door enkele vragen te beantwoorden en uw gewicht en middelomtrek te meten. De individuele gesprekken vinden plaats bij Gezondheidscentrum Udenhout op de Kreitenmolenstraat 26g.

Eigen doelen

Tijdens het CooL programma brengt u samen met de leefstijlcoach uw leefstijl in kaart. U stel een plan op om uw gezondheid te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van afvallen, gezonde voeding, bewegen, stoppen met roken of minderen met alcohol. Hierbij geeft de leefstijlcoach u inzicht in risicogedrag en mogelijke obstakels. Gedurende het hele traject motiveert de leefstijlcoach u om uw doelen te behalen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Udenhout wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor contracten met verschillende zorgverzekeraars. Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig om deel te kunnen nemen. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Udenhout

Ontmoet Manon Maas, onze leefstijlcoach in Udenhout

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details