Leefstijlcoaching in Enschede

CooL groep 2 Enschede – Vrijdag

Startdatum 7 juli 2023 Aanvang 13:45

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

CooL groep 3 Enschede – Vrijdag

Startdatum 17 november 2023 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

Emmastraat 177, 7513 BC Enschede

Leefstijlcoach Enschede

Olaf is onze leefstijlcoach in Enschede. In het centrum van Enschede helpt hij graag aan een gezondere leefstijl. Bij Gezond Leefstijlcoaching doet u dit met het CooL programma. Het programma duurt twee jaar en wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Een verwijsbrief is hiervoor verplicht. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. De afspraken vinden plaats bij Podotherapie Oost-Nederland, locatie Enschede-Centrum, waar wij een kamer huren. 

Inhoud programma

In Enschede bestaat het CooL programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoach Olaf. Het programma begint altijd met een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats met de leefstijlcoach. Jullie leren elkaar beter kennen en de motivatie voor het programma wordt besproken. De opzet van het programma wordt besproken. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. In maand 1 tot en met maand 8 is er één keer per maand een themabijeenkomst. Daarna zijn de bijeenkomsten één keer per twee maanden. 

Eigen doelen

Leefstijlcoach Olaf begeleidt u tijdens het gehele programma. Jullie stellen samen uw eigen doelen op. U bepaalt zelf wat u belangrijk vindt. De leefstijlcoach helpt hierbij met meedenken. Hij kijkt bijvoorbeeld of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Enschede wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor contracten met verschillende zorgverzekeraars. Bent u verzekerd bij ONVZ? Dan heeft u een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig om deel te kunnen nemen. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ontmoet onze leefstijlcoach in Enschede

Ontmoet Olaf Siegers, onze leefstijlcoach in Enschede

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details