Leefstijlcoaching in  Eersel

CooL groep 6 Eersel – Woensdag

Startdatum 12 juni 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Info & aanmelden

CooL groep 5 Eersel – Woensdag

Startdatum 6 maart 2024 Aanvang 15:30

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Kerkstraat 27d, 5521 JK Eersel

Gebint 1m, 5521 WD Eersel

Leefstijlcoach Eersel

In Eersel kunt u terecht bij leefstijlcoach Janine. Gezond Leefstijlcoaching biedt in Eersel het CooL programma aan. Dit is een leefstijlprogramma waarbij een groep deelnemers voor een periode van 2 jaar wordt begeleid door een leefstijlcoach. Wij bieden het programma aan op onze locatie bij Podotherapie Seuntiëns.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van onze leefstijlcoach in Eersel? Kijk onderaan deze pagina.

Inhoud programma

Het CooL programma bestaat uit twee onderdelen: het basisprogramma (acht maanden) en het onderhoudsprogramma (zestien maanden). Het 2-jarige programma bestaat uit individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Dit doet u allemaal samen met onze leefstijlcoach. Bij de groepsbijeenkomsten zijn andere deelnemers van het CooL programma aanwezig. Tijdens deze groepsbijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan beweging, voeding, slaap, gewoonteverandering en tijdmanagement. In totaal vinden er zestien groepsbijeenkomsten plaats. Het programma start met een intake. De leefstijlcoach leert u zo beter kennen. Tijdens de intake wordt uw huidige gezondheid in kaart gebracht, door enkele vragen te beantwoorden en uw gewicht en middelomtrek te meten. De individuele gesprekken vinden plaats bij Podotherapie Seuntiëns aan de Kerkstraat 27d.

 • Intake
  • Bij de intake bepaalt u samen met de leefstijlcoach of u gaat starten
 • Basisprogramma (maand 1 – maand 8)
  • 4 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per maand)
  • 1 evaluatiegesprek van 60 minuten
 • Onderhoudsprogramma (maand 9 – maand 24)
  • 6 coachgesprekken van 30 minuten
  • 8 groepsbijeenkomsten van 90 minuten (1x per 2 maanden)
  • 1 eindgesprek van 60 minuten

Eigen doelen

Tijdens het CooL programma brengt u samen met de leefstijlcoach uw leefstijl in kaart. U stel een plan op om uw gezondheid te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van afvallen, gezonde voeding, bewegen, stoppen met roken of minderen met alcohol. Hierbij geeft de leefstijlcoach u inzicht in risicogedrag en mogelijke obstakels. Gedurende het hele traject motiveert de leefstijlcoach u om uw doelen te behalen.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Eersel wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met DSP-zorg. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen

U kunt zich aanmelden voor het CooL programma via de aanmeldblokken op deze pagina. Kijk goed naar de startdatum om te zien welke groep op welke dag draait. Een groep heeft 2 jaar lang de bijeenkomst op dezelfde dag. In Eersel werken wij samen met DSP-zorg. Uw huisarts verwijst u via VIPLive naar DSP-zorg, waarbij u vervolgens kunt kiezen voor één van onze groepen. DSP-zorg koppelt uw verwijzing aan onze praktijk, zodat wij de juiste gegevens ontvangen. 

Ontmoet onze leefstijlcoach in Eersel

Ontmoet Janine Engels, onze leefstijlcoach in Eersel

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details