Leefstijlcoaching in  Gorinchem

CooL groep 7 Gorinchem

Startdatum 25 januari 2023 Aanvang 14:14

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

CooL groep 8 Gorinchem

Startdatum 25 januari 2023 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Het Spoel 3, 4208 DC Gorinchem

Kalkhaven 33 , 4201 BA Gorinchem

Leefstijlcoach Gorinchem

Gezond Leefstijlcoaching biedt in Gorinchem het CooL programma aan via de GLI Zuid-Holland Zuid. Laura van Heuven is onze leefstijl in Gorinchem. Voor meer informatie over de GLI in Gorinchem, kunt u terecht op de website van de GLI Zuid-Holland Zuid. Hier staat alle informatie over onze startdata en het aanmeldproces. 

Inhoud programma

Het CooL programma in Gorinchem bestaat uit een basisprogramma van acht maanden en een onderhoudsprogramma van zestien maanden. Bij het basisprogramma heeft u maandelijks groepsbijeenkomsten onder begeleiding van Laura, onze leefstijlcoach in Gorinchem. U heeft ook individuele gesprekken met de leefstijlcoach om vragen te stellen en u verder te helpen met uw doelen. Na het basisprogramma start het onderhoudsprogramma, waarbij u om de maand een groepsbijeenkomst heeft. Ook dan heeft u individuele gesprekken met de leefstijlcoach. Op deze manier kunt u om de paar maanden in gesprek gaan met uw leefstijlcoach. Dit helpt om uw doelen scherp voor ogen te houden. 

Eigen doelen

Tijdens de bijeenkomsten worden verschillende onderwerpen besproken. Denk hierbij aan beweging, slaap, voeding, stress, plannen en ontspanning. Onze leefstijlcoach Laura helpt u graag om gezonder en fitter worden. U krijgt de kans om tijdens het programma uw leefstijl in kaart te brengen en aan uw eigen doelen te werken.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Gorinchem wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met GLI Zuid-Holland Zuid. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Ontmoet onze leefstijlcoach in Gorinchem

Ontmoet Thara Maas, onze leefstijlcoach in Gorinchem

Meer lezen

Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details