Leefstijlcoaching in  Zoetermeer

CooL groep 11 Zoetermeer – Vrijdag

Startdatum 8 december 2023 Aanvang 16:00

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

CooL groep 12 Zoetermeer – Vrijdag

Startdatum 8 december 2023 Aanvang 14:15

Persoonlijke coaching en maandelijkse bijeenkomsten in groepsverband, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspannen. Tweejarig traject.

Vol

Schoutenhoek 43, 2722 EJ Zoetermeer

Leefstijlcoach Zoetermeer

Fitter en gezonder worden in Zoetermeer kan bij onze leefstijlcoaches Amber en Nicolien. U doet dit bij Gezond Leefstijlcoaching met het CooL programma. Dit is een tweejarig programma wat vergoed wordt door de zorgverzekeraar. U kunt bij uw huisarts of praktijkondersteuner terecht voor een verwijzing. 

Inhoud programma

In Zoetermeer is het CooL programma opgebouwd uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De individuele gesprekken zijn met onze leefstijlcoaches Amber en Eloïse in Gezondheidscentrum Palenstein. Het programma start met een intake en een beginmeting. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep zestien keer samenkomt. De eerste acht maanden ziet u de groep maandelijks, daarna ziet u elkaar om de maand. Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. 

Eigen doelen

Samen met uw leefstijlcoach stelt u uw eigen doelen op en bepaalt u waar u aan gaat werken. De leefstijlcoach helpt u waar nodig en kijkt of uw doelen realistisch zijn. Voor vragen kunt u daarnaast ook terecht bij uw leefstijlcoach.

Meer weten over het CooL programma?

Vergoeding

In Zoetermeer wordt het CooL programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met Eerstelijnszorg Zoetermeer. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden

In Zoetermeer werken wij samen met Zoetermeer Gezond. Op hun website staat meer informatie over de gecombineerde leefstijlinterventie in Zoetermeer. U kunt zich bij ons aanmelden via de aanmeldblokken op de pagina. 

Ontmoet onze leefstijlcoach in Zoetermeer

Ontmoet Nicolien Berkenbos, onze leefstijlcoach in Zoetermeer

Meer lezen

Ontmoet onze leefstijlcoach in Zoetermeer

Ontmoet Amber Buffel, onze leefstijlcoach in Zoetermeer

Meer lezen


Geen passend traject gevonden?

Bekijk onze leefstijltrajecten op andere locaties.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details