Intakevragenlijst

Bij Gezond Leefstijlcoaching maken we gebruik van een intakevragenlijst. Het is belangrijk om deze vóór uw eerste afspraak in te vullen. Zo kan uw leefstijlcoach met uw antwoorden uit de vragenlijst de zorg beter afstemmen op wat u nodig heeft. De intakevragenlijst gaat onder andere over hoe u zich voelt, uw leefstijl en uw slaapkwaliteit.

Noodzaak invullen intakevragenlijst

Vrijwel alles wat we tegenwoordig weten over ziekte en gezondheid komt voort uit medisch-wetenschappelijk onderzoek. Dit wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd om de begeleiding van toekomstige cliënten mogelijk te maken of te verbeteren. Voor wetenschappelijk onderzoek wordt gebruik gemaakt van onderzoeks- of behandelresultaten van cliënten. De resultaten kunnen nieuwe inzichten geven over het ontstaan van klachten en ziekten en het verloop daarvan. 

De intakevragenlijst is niet bedoeld om het intakegesprek te vervangen, maar is juist een aanvulling op dit gesprek. Tijdens het consult blijft er de ruimte om uw hulpvraag en andere zaken uitgebreid te bespreken.

Hoe werkt het?

Als u een afspraak bij ons gemaakt heeft krijgt u een mail met de bevestiging van uw afspraak. In deze mail staat ook de link naar de intakevragenlijst. Klik op de link om naar de vragenlijst toe te gaan. U kunt de vragenlijst invullen op uw computer, tablet of telefoon. Het invullen duurt een paar minuten.

Beveiligd bewaard

Uw antwoorden worden door Gezond Leefstijlcoaching beveiligd bewaard. Uw gegevens kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek. De wetenschappers van Gezond Leefstijlcoaching kunnen uw antwoorden alleen gecodeerd of anoniem gebruiken. Meer informatie m.b.t. het gebruik van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek vindt u hier.

Geen uitnodiging ontvangen?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen voor het invullen van de intakevragenlijst? Dan is het mogelijk dat wij geen (juist) e-mailadres van u hebben. U kunt hiervoor contact opnemen via 088-1180523.

Gezond Leefstijlcoaching steunt goed doel met cliënten-vragenlijsten

Per ingevulde vragenlijst doneert Gezond Leefstijlcoaching €1 aan het goede doel.

Beantwoord onze vragenlijst en steun een goed doel! Binnen onze praktijk vinden we feedback heel belangrijk. Daarnaast willen we vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid een steentje bijdragen. Gezond Leefstijlcoaching doneert daarom per ingevulde vragenlijst €1 aan een goed doel. Dus hoe meer ingevulde lijsten we terugkrijgen, hoe meer we kunnen doneren.

Welke goede doelen steunen we?

• De CliniClowns

• Stichting Het Vergeten KindInschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details