Het Spoel 3, 4208 DC Gorinchem

Kalkhaven 33 , 4201 BA Gorinchem

Leefstijlcoach Gorinchem

Gezond Leefstijlcoaching biedt in Gorinchem het SLIMMER-programma aan via de GLI Zuid-Holland Zuid. Thara Maas is onze leefstijlcoach in Gorinchem. Voor meer informatie over de GLI in Gorinchem, kunt u terecht op de website van de GLI Zuid-Holland Zuid. Hier staat alle informatie over onze startdata en het aanmeldproces. 

Inhoud programma

In Gorinchem bestaat het SLIMMER programma uit groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken met onze leefstijlcoach Thara, een diëtist en fysiotherapeut. Het programma start altijd met een intake bij de leefstijlcoach. De leefstijlcoach leert u beter kennen en kijkt of u gemotiveerd bent voor het programma. Ook volgt er een intake met de diëtist, waarna de individuele gesprekken met de diëtist zullen plaatsvinden. In totaal duurt het programma twee jaar lang, waarin de groep 27 keer samenkomt. Iedere keer als de groep samenkomt bespreken wij een thema. Diverse thema’s komen aan bod, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning en stress. De eerste zes maanden zijn er (bijna) wekelijks bijeenkomsten. Daarna komt de groep nog drie keer samen en starten ook de individuele gesprekken bij de leefstijlcoach.

Eigen doelen

Tijdens de bijeenkomsten worden verschillende onderwerpen besproken. Denk hierbij aan beweging, slaap, voeding, stress, plannen en ontspanning. Onze leefstijlcoach Thara helpt u graag om gezonder en fitter worden. U krijgt de kans om tijdens het programma uw leefstijl in kaart te brengen en aan uw eigen doelen te werken.

Meer weten over het SLIMMER programma?

Vergoeding

In Gorinchem wordt het SLIMMER programma volledig vergoed. Het gaat niet ten koste van het eigen risico en wij vragen geen eigen bijdrage. Wij hebben hiervoor een contract met GLI Zuid-Holland Zuid. Dit contract geldt voor alle zorgverzekeraars. Heeft u al eens meegedaan aan een GLI-programma? Dan heeft u goedkeuring van uw verzekeraar nodig om nog eens deel te nemen. 

Aanmelden en verwijzen 

U kunt zich aanmelden voor het SLIMMER programma via de aanmeldblokken op deze pagina. De huisarts kan u digitaal verwijzen naar GLI Zuid-Holland Zuid. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details