Wij horen graag hoe het echt met u gaat – PROM

Met uw ervaringen kunnen we samen de zorg verbeteren. Helpt u mee?

Bij Gezond Leefstijlcoaching vinden we het belangrijk om te weten hoe het met onze cliënten gaat. Daarom maken we gebruik van PROMs vragenlijsten (Patiënt Reported Outcome Measures). We vragen u op twee momenten een PROM vragenlijst in te vullen: één keer op de helft van het programma en één keer vooraf aan het eindgesprek.

Het is belangrijk dat u de vragenlijst invult vóórdat u naar de afspraak komt. Uw leefstijlcoach kan zo uw antwoorden inzien tijdens de afspraak. Uw leefstijlcoach kan zo uw zorg beter afstemmen op wat u nodig heeft. Ook wanneer er geen eindgesprek (meer) gepland staat, willen we u vragen om de vragenlijst in te vullen.

Belang van de vragenlijst

De ingevulde vragenlijsten zijn van grote waarde. Want uit onderzoek blijkt dat er verschil zit tussen hoe de cliënt vindt dat het gaat, en hoe de behandelaar dit rapporteert. En dat terwijl we juist willen weten hoe u vindt dat het gaat.

Doordat u de vragenlijst van te voren invult denkt u al na over hoe het met u gaat. Zo weet u beter waar u het tijdens uw afspraak over wilt hebben. U bent dan goed voorbereid.

Waardegedreven

Wat waardevolle zorg is verschilt per cliënt. Daarom ligt de focus van Gezond Leefstijlcoaching op zorg die is afgestemd op de individuele cliënt. Dit wordt ook wel waardegedreven zorg genoemd. De resultaten vanuit de vragenlijsten helpen ons om tot waardegedreven zorg te komen. Uiteindelijk levert dit een hogere kwaliteit van zorg op.

Hoe werkt het?

U ontvangt een paar dagen voor uw afspraak een mail met een uitnodiging voor het invullen van de PROM vragenlijst. Wanneer er geen eindafspraak (meer) gepland staat, ontvangt u de mail op een ander moment. In deze mail vindt u de link naar de digitale vragenlijst. U kunt de vragenlijst invullen op uw computer, tablet of telefoon. Het invullen duurt een paar minuten.

De vragen gaan onder andere over:

  • Hoe u zich voelt;
  • Uw leefstijl; 

Beveiligd bewaard

Uw antwoorden worden door Gezond Leefstijlcoaching beveiligd bewaard. Uw gegevens kunnen gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek. De wetenschappers van Gezond Leefstijlcoaching kunnen uw antwoorden alleen gecodeerd of anoniem gebruiken. Meer informatie m.b.t. het gebruik van gegevens voor wetenschappelijk onderzoek vindt u hier.

Geen uitnodiging ontvangen?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen voor het invullen van de vragenlijst? Dan is het mogelijk dat wij geen (juist) e-mailadres van u hebben. U kunt hiervoor contact opnemen via 088-1180523.

Per ingevulde vragenlijst doneert Gezond Leefstijlcoaching €1 aan het goede doel.

Beantwoord onze vragenlijst en steun een goed doel! Binnen onze praktijk vinden we feedback heel belangrijk. Daarnaast willen we vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid een steentje bijdragen. Gezond Leefstijlcoaching doneert daarom per ingevulde vragenlijst €1 aan een goed doel. Dus hoe meer ingevulde lijsten we terugkrijgen, hoe meer we kunnen doneren.

Welke goede doelen steunen we?

• De CliniClowns

• Stichting Het Vergeten KindInschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details