Samen de zorg verbeteren

Vertel hoe het met u gaat en hoe u de zorg heeft ervaren

Binnen Gezond Leefstijlcoaching zijn we altijd bezig om de zorg te verbeteren. Zo willen we heel Nederland zo lang mogelijk gezond houden. Om onze zorg te kunnen verbeteren hebben we uw hulp nodig! U kunt ons helpen door onze vragenlijsten in te vullen. Door onze intakevragenlijst in te vullen kunnen we u beter helpen en heeft uw leefstijlcoach meer tijd om samen te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen. Door vervolgens uw ervaring met ons te delen binnen de PREM/PROM vragenlijst weten we beter wat u van onze zorg vindt en wat de behandelresultaten zijn. Daar kunnen we van leren.

Door uw ervaringen te delen helpt u ook andere cliënten. Zij ontvangen zo ook de beste zorg. Gezond Leefstijlcoaching heeft een groot netwerk van zorgprofessionals. Daarmee kunnen we echt verschil maken in de zorgverlening van Nederland.

Klik op onderstaande link(s) voor meer informatie over de vragenlijsten. Hier leest u ook hoe u goede doelen steunt met uw ingevulde vragenlijst.

Intakevragenlijst

Als nieuwe cliënt ontvangt u van ons een intakevragenlijst. De intakevragenlijst dient voorafgaand aan de eerste afspraak ingevuld te worden. De intakevragenlijst gaat in op uw klachten en gezondheid. Lees meer over de intakevragenlijst.

PREM

De PREMs vragenlijst (Patiënt Reported Experience Measures) wordt gebruikt om de ervaring van cliënten met de ontvangen zorg te meten. Lees meer over de PREM vragenlijst.

PROM

De PROMs (Patiënt Reported Outcome Measures) vragenlijst wordt gebruikt om de resultaten van ons coachingsprogramma in kaart te brengen. Lees meer over de PROM vragenlijst.

Met het invullen van de vragenlijst helpt u het goede doel. Per ingevulde vragenlijst doneert Gezond Leefstijlcoaching €1 aan het goede doel.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details